#eeee22#309b47
Veteranen Hal 0

De 0 op 6 en het daarbij ge’paard’e mindere spel, veranderde onze helden in 11 dartelende welpen. Niet dat hal van het kastje naar de muur werd gespeeld, maar deze keer geen kudde makke lammetjes meer.
Een afgeweken bal werd door Kurt nog knap vanonder de rat gehaald. Als een leeuw heerste hij in zijn kooi. Kansen waren schaars maar de match was toch een aangenaam kijkstuk, de supporters kregen er kippevel van.
Een lang uitgesponnen één-tweetje tussen Franco en Piets werd door die eerste als een koele kikker in doel gewerkt. 1-0!
Na de pauze eenzelfde spelbeeld: 11 thuisspelers die op geen inspanning kieken. Halverwege stuurde Kaï linkerwinger Martijn in het zijstraatje, die koos het hazenpad en zorgde voor de bevrijdende 2-0. We konden verder de aap uit de mouw kijken en lieten de tegenstander komen. Ze staken nog een paar keer de neushoorn uit het venster maar hun kalf was verdronken, onze voorsprong kwam niet meer in het gedrank.
Na de wedstrijd werden de dorstigen gelaafd en de hongerigen gespijsd door respectievelijk jarige Piets en gulle bakker.

4. Franco Zanardelli
  6. Jelle Kerkhofs