Logo vanSVH75
Geren Bij 3
Logo vanSVH75
SVH75 1

Verslag

Na enkele last minute personeelsafzeggingen geraakten we (dankzij Michael, Stijn en een heroptredende Bart) gelukkig toch nog aan een elf-tal, geen overbodige luxe tegen een sterke tegenstander als Geren Bij.
We vingen hun aanvalsgolven goed op, en kwamen zelfs op 0-1 voorsprong na een schaarse tegenprik. Piets zette zich goed door, dwong een te harde terugspeelbal af en gelegenheidsspits Martijn was goed gevolgd om de bal samen met de paal en de keeper het doel in te doen verdwijnen. Wie het gezien heeft, weet dat het kan…
We bleven hen compact opvangen en als er dan toch al eens iemand door glipte, was Jelle er altijd nog. Tot vlak voor rust, toen een aanvaller alleen voor hem opdook en de 1-1 binnen trapte. Wij ook naar binnen voor een welverdiende pauze.
Na de pauze hadden we meer balbezit en kregen we ook enkele kansen. Helaas vielen zowel de 2-1 als de 3-1 aan de andere kant. Een slotoffensief leverde nog enkele corners op maar goals helaas niet meer.
Een gezond agressief SHV 75 moest dus de wet van de sterkste ondergaan, maar toch konden we het terrein met opgeheven borsten verlaten.

Selectie

  1. Brecht Kelchtermans
  2. Fons Elsen
  3. Guido Awouters
  4. Jannick Boonen
  5. Jelle Kerkhofs
  6. Kaï Ramaekers
  7. Kurt Vanderheyden
  8. Martijn Deckers
  9. Steven Fransen

Statistieken

Onderlinge duels: 4
W 0
V 4
G 0
Doelpuntensaldo: -8
Doelpunten voor: 6
Doelpunten tegen: 14
Clean sheets 0
Grootste Verlies

SVH75 ‐ Geren Bij 0 ‐ 3