Logo vanST2000
ST2000 1

De bomvolle SHV75-arena barstte weer uit zijn voege voor deze 2e derby op rij. De match startte 5 minuten later wegens de vele voetzoekers en gebruikt WC-papier die op het terrein terecht kwamen.
De thuisploeg nam het initiatief en drukte ST2000 met de rug tegen de muur. Na enkele prikken, prikte Tom S. de 1-0 tegen de netten. Niet dat de bezoekers het lieten afweten, maar onze verdediging gaf gewoonweg geen kik.kers op de taart bleef echter uit want onze afwerkers kenden pech en onkunde met respectievelijk een bal op de lat en een paar ballen huizenhoog over.
Na rust drongen de bezoekers meer aan en dat resulteerde halverwege in een gelijkmaker. We raakten niet van slag en hielden de vijandelijke aanvalsgolven ver van de goal. We mikten op de snelheid van Martijn en algauw werd duidelijk dat hij niet anders dan foutief af te stoppen was. Eenmaal gebeurde dit in de grote rechthoek, Eddy nam terecht zijn verantwoordelijkheid en Tom S. zette de strafschop terecht om.
Martijn werd nog het slachtoffer van een aanslag. De dader werd geïdentificeerd maar ontkende de feiten.
We gaven de voorsprong echter niet meer uit handen en zetten zo onze mooie reeks verder (slechts 1 nederlaag sinds 24 januari)…

5. Jannick Boonen
  6. Gunther Melotte