#1e73be#ffffff
Fc Breughel 2
Logo vanSVH75
SVH75 4

Verslag

13 kernspelers daagden op voor dit Breugeliaans treffen in de altijd overvolle thuishaven van SHV 75. Een gemotiveerd en hongerig SHV 75 gezien de nakende 5e niet-verliespartij en de daarbijhorende spaghetti die de bakker ons ooit eens beloofde…
Beide ploegen trokken ten aanval, maar aangezien er maar 1 bal was, ieder om beurt.
Tom S. verzilverde een vrije trap en zette ons verdiend op 1-0. We bleven baas maar we lieten achteraan soms ook wel enkele steekjes vallen, gelukkig werden ze telkens opgeraapt zodat we de rust toch met een voorsprong haalden.
We grepen de tegenstander meer en meer bij de keel maar toch deden we de 1-1 cadeau juist voordat zij scoorden.
We lieten het niet aan onze hartjes komen en staken een gebitje bij. Al snel klommen we terug op voorsprong via een kopbal van Kaï die opdook tussen de 2e paal en het verdwenen cornervlagske (*).
We gingen op ons elan verder en Martijn schudde een perfecte voorzet uit zijn sloffen: Mo (Tom’s collega) rondde acrobatisch af: 1-3!
We bouwden aanval na aanval op en diezelfde Mo maakte er nog 1-4 van met een lage schuiver. Mo bewees trouwens een snelle, technisch vaardige en vlot scorende spits te zijn. Een type Piets zeg maar, maar dan snel, technisch vaardig en vlot scorend…
Vlak voor tijd gaven we achteraan nog een goaltje weg waardoor de 4-2 als eindstand in de analen komt te staan.

(*) tijdens de wedstrijd werd 1 vd 4 cornervlagskes ontvreemd. Vermoedelijk iemand die dit wel kan gebruiken voor in zijne tuin (ik kan het niet geweest zijn want ik heb ne ronde hof). Getuigen mogen zich melden bij Godelieve.

Selectie

  1. Bart Kerkhofs
  2. Chris Lijnen
  3. Fons Elsen
  4. Franco Zanardelli
  5. Guido Awouters
  6. Jannick Boonen
  7. Kaï Ramaekers
  8. Martijn Deckers
  9. Kurt Vanderheyden

Statistieken

Onderlinge duels: 2
W 1
V 1
G 0
Doelpuntensaldo: 0
Doelpunten voor: 8
Doelpunten tegen: 8
Clean sheets 0
Grootste winst

‐ SVH75 2 ‐ 4

Grootste Verlies

Fc Breughel ‐ SVH75 6 ‐ 4