#30a510#ffffff
Groene Wijk 1

Het was nog vroeg in de ochtend toen de sterren van SHV75 zich verzamelden aan het oefencomplex van de Groene Wijk. Het afzeggen van 3 titularissen noopte ons om onze bevriende vrienden uit onze satelietclubs THOR, Paal en Gestel aan te spreken, zodat we toch met een 13-koppige kern op het wedstrijdblad konden verschijnen.
Piets en Bjordy bewezen hoe steunzolen kunnen beslissen over een basis- en een bankplaats.
De wedstrijd brak los toen Martijn op links diep werd gestuurd en een telegeleide voorzet afleverde op het hoofd van Kaï. De toon was gezet en de plaatselijke doelman werd langs alle kanten belaagd, met een 0-4 ruststand tot gevolg. De goals kwamen nog van Franco, Dieter en Michael.
Na rust moest Jelle al snel de handen uit de opgestropte mouwen halen. Met 2 mirakelreddingen in 1,4 seconden kon hij de 1-4 nog vermijden.
Even later werd hij toch verslagen toen thuisspits Frank alleen op doel mocht afgaan.
Bjordy en Dieter zetten nog 2 puntjes op de ï en zorgden voor de 1-6 op de niet-aanwezige bordjes.

3. Franco Zanardelli
  5. Jannick Boonen