Logo vanSVH75
Ubbersel 2
SVH75 2

Verslag

Een uitmatch in Ubbersel staat altijd garant voor een sterke tegenstander en een onberispelijk veld. Zo ook deze keer.
Gesteund door onze trouwe achterban beet de 13-koppige spelerskern echter van zich af. Een beetje naar het voorbeeld van Luis Suarez…
In de 1e helft hielden we het boeltje goed gesloten en vingen de plaatselijke aanvalsgolven goed op.
De wedstrijd werd na 20 minuten even opgeschrikt door het neerstuiken van de plaatselijke linkshalf. Gelukkig kwam hij snel bij zijn positieven, maar werd uit voorzorg toch maar vervangen. Er gaan geruchten dat hij veel te diep is moeten gaan tegen de rechtshalf van ons sterrenteam…
Brecht werd eerst een penalty onthouden, maar vlak daarna stuurde Bart Kaï magistraal het straatje in en die verlengde de bal met zijn linker kattepootje netjes het net in.
De thuisploeg mocht vlak erna, al dan niet uit buitenspel, de 1-1 binnenprikken. Een dompertje toch wel.
Bij een 2e fout in de 16 op Brecht, werd nu wél gefloten. Goalie Huys ging echter goed plat bij de inzending van Kaï, en voorkwam een 1-2 bij de koffie.
Ook in de 2e helft had Ubbersel het meeste balbezit maar loerden we op een voorsprong. Die kwam er na een corner van Bart (2e assist) die de kruin van Joey bereikte aan de 1e paal.
We konden nu op ervaring en vechtlust de match rustig laten doodbloeden. Na een perfecte counter liet Joey de mee opgerukte Bart de eindstand vastleggen. Een onverwachte maar daarom niet minder verdiende zege van een sterk SHV75.